Skaitmeninis dentalinis rentgenas

SKAITMENINIS DENTALINIS RENTGENAS

 

Kai prieš daugiau nei šimtą metų profesorius W. K. Rentgenas atrado rentgeno spindulius, vargu ar susimąstė, kad be šio atradimo daugelis gydytojų tiesiog neįsivaizduos savo kasdienybės. Odontologai – ne išimtis. Šiandien rentgeno spinduliai išlieka viena svarbiausių diagnostinių priemonių tiek medicinoje, tiek odontologijoje.

 

Dentalinės rentgeno nuotraukos atliekamos tada, kai prireikia įvertinti vieno ar kelių dantų būklę. Ši nuotrauka – tai papildoma informacija gydytojui ir galimybė pamatyti tai, kas slypi burnos ertmės gilumoje ir ko negalima pastebėti plika akimi.

 

Dentalinė nuotrauka leidžia nustatyti: 

  • Šaknų kanalų ilgį bei išsidėstymą;
  • Kaulinių kišenių gylį;
  • Danties ėduonies paplitimą ir pan.

Spinduliuotės pluoštas – itin siauras, todėl pacientai gali nesijaudinti dėl grėsmės savo sveikatai. Greita, paprasta, patogu ir patikima!

 

Mes manome, kad neturėti skaitmeninio rentgeno aparato odontologijos klinikoje būtų mažų mažiausiai gėda. Tačiau mums svarbu ne tik turėti, bet ir siūlyti tai, kas yra geriausia ir pažangiausia. Todėl rentgeno nuotraukos atliekamos pasitelkiant tarptautinius kokybės standartus atitinkančia „Densply Sirona“ sistema. Ši sistema – maksimali atvaizdo kokybė, iki smulkiausių detalių išgrynintas ryškumas, saugumas bei patogumas ir patikimos bei tikslios išvados!