Airflow

AIRFLOW SISTEMA

Net jeigu uoliai naudojatės dantų šepetėliu ir pasta, Jus vis tiek gali imti kamuoti blogas burnos kvapas, dantenų jautrumas ar netgi kraujavimas. Viso to išvengti galima reguliariai lankantis pas burnos higienistą profesionaliai burnos ertmės higienai.

Profesionali burnos higiena – kiekvienam žmogui nepriklausomai nuo amžiaus ar sveikatos būklės reikalinga procedūra. Šios procedūros metu pašalinamos ant dantų paviršiaus susikaupusios minkštosios ir kietosios apnašos, kurių pašalinti savarankiškai paprasčiausiai neįmanoma. Tai – efektyvus būdas, leidžiantis užkirsti kelią ėduoniui, dantenų uždegimui ir daugeliui kitų burnos ertmės ligų.

Mūsų klinikoje burnos higienos procedūra atliekama inovatyvia „Air Flow“ įranga. Stipri oro, vandens ir sodos miltelių srovė greitai, kruopščiai ir neskausmingai pašalina visas ant dantų paviršiaus susikaupusias apnašas ir užtikrina, kad Jūsų neužklups ėduonis ar kitos burnos ertmės ligos. Po to, kai gydytojas pasidarbuos „AirFlow“, būsite maloniai nustebinti komforto bei švaros pojūčiu burnoje.

 

Mes – už sveiką, natūralią ir idealiai švarią šypseną!